KUNJUNGAN KASIH KE RUMAH JAGAAN ORANG TUA AL-IKHLAS | CENTRE FOR FOUNDATION STUDIES IN SCIENCE OF UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » KUNJUNGAN KASIH KE RUMAH JAGAAN ORANG TUA AL-IKHLAS

KUNJUNGAN KASIH KE RUMAH JAGAAN ORANG TUA AL-IKHLAS

Kunjungan Kasih Rumah Orang Tua

Dalam kunjungan ini kami berpecah kepada 3 kumpulan iaitu; memasak, mengemas dan melayan warga tua. Semua telah menjalankan tuagas masing-masing dan kami juga turut dibantu oleh sekumpulan pelajar dari UITM Jengka yang berkunjung secara tiba-tiba. Team menjadi semakin besar dan bertambah meriah.

Semua tugasan menjadi lebih cepat dan semua sukarelawan berpeluang beramah mesra dengan warga rumah tersebut. Akhir sekali kami menyampaikan sumbangan kewangan kepada rumah tersebut. Terima kasih kepada semua yang telah memberikan sokongan kepada kami untuk bergerak sebagai sukarelawan kecil UPM.

Date of Input: | Updated: 14/11/2019 | hasniah

SXETUAY~