WEBINAR AMALI ASA0104 SIRI 2: PENGENDALIAN PRODUK PERTANIAN DI PASARAYA | PUSAT ASASI SAINS UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» BERITA » WEBINAR AMALI ASA0104 SIRI 2: PENGENDALIAN PRODUK PERTANIAN DI PASARAYA

WEBINAR AMALI ASA0104 SIRI 2: PENGENDALIAN PRODUK PERTANIAN DI PASARAYA

WEBINAR AMALI ASA0104

SIRI 2: PENGENDALIAN PRODUK PERTANIAN DI PASARAYA

oleh

Rafina Syhadilla Md Rafi

Tanggal 24 Mac 2021 yang lalu, Bidang pertanian telah menganjurkan satu webinar yang bertajuk Webinar Amali ASA0104 Siri 2: Pengendalian Produk Pertanian di Pasaraya. Panel jemputan bagi sesi webinar pada kali ini ialah Puan Stephanie Phang daripada Syarikat AEON Co (M) Bhd cawangan Taman Maluri.

Tujuan webinar ini diadakan adalah untuk memberi pendedahan dan pengetahuan tambahan kepada para pelajar mengenai situasi sebenar dalam industri pertanian dan makanan yang bersesuaian dengan kursus ASA0104.  Selain daripada itu, perkongsian daripada panel jemputan mampu membuka mata para pelajar mengenai peluang kerjaya dalam sektor pertanian dan makanan ini.

Sesi webinar telah dilaksanakan secara dalam talian melalui platform Zoom dan Facebook Live Pusat Asasi Sains Pertanian.

Tarikh Input: 28/05/2021 | Kemaskini: 06/10/2021 | hasniah

SXEUCA0~