Majlis Bacaan Yassin Dan Tazkirah PASP Jun 2021 | PUSAT ASASI SAINS UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» BERITA » Majlis Bacaan Yassin dan Tazkirah PASP Jun 2021

Majlis Bacaan Yassin dan Tazkirah PASP Jun 2021

21 Jun 2021, jam 8.00 malam telah berlangsung Majlis Bacaan Yassin dan Tazkirah PASP bagi bulan Jun 2021. Majlis ini merupakan aktiviti dalam talian yang dianjurkan oleh Kelab Kebajikan dan Rekreasi PASP.

Tujuan utama adalah sebagai salah aktiviti bagi memupuk ukhwah yang baik dikalangan warga PASP yang sekian lama tidak bertemu dan tidak dapat melaksanakan aktiviti fizikal seperti biasa.

Selain itu ia juga merupakan salah satu aktiviti rohani yang memberi ruang kepada semua staf dan pelajar untuk bermuhasabah diri serta menginggati tujuan kehidupan kita sebagai hamba Allah dan khalifah di bumi Allah ini.

Semoga aktiviti ini akan dapat diteruskan di masa akan datang kerana dalam situasi pendamik ini rohani dan jasmani juga perlu diberi pengisian yang sewajarnya.

Tarikh Input: 02/07/2021 | Kemaskini: 06/10/2021 | hasniah

SXEdDAs~