Tahniah Di Atas Pelantikan Pengarah Baharu Pusat Asasi Sains Pertanian | PUSAT ASASI SAINS UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» BERITA » Tahniah Di atas Pelantikan Pengarah Baharu Pusat Asasi Sains Pertanian

Tahniah Di atas Pelantikan Pengarah Baharu Pusat Asasi Sains Pertanian

Dinner LP4

SERDANG - Legasi kecemerlangan Pusat Asasi Sains Pertanian akan diteruskan selari dengan pelantikan Pengarah baharu yang berkuatkuasa pada 7 September 2015 iaitu Professor Madya Dr. Norihan bt. Md. Arifin, merupakan Pengarah PASP yang ketiga menggantikan mantan Pengarah, Profesor Dr. Mahiran bt. Basri.

Dengan pelantikan ini, diharap segala perancangan dan hasrat mantan pengarah akan disambung bagi memastikan kecemerlangan Pusat Asasi Sains Pertanian mencapai tahap optimum.

Seluruh warga Pusat Asasi Sains Pertanian merakamkan penghargaan dan ucapan terima kasih kepada mantan Pengarah di atas segala sumbangan demi membangunkan Pusat Asasi Sains Pertanian.

Pengarah

Tarikh Input: | Kemaskini: | hasniah