ASPer Farewell And Staff Appreciation Ceremony | CENTRE FOR FOUNDATION STUDIES IN SCIENCE OF UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » ASPer Farewell and Staff Appreciation Ceremony

ASPer Farewell and Staff Appreciation Ceremony

15 Oktober 2018, Isnin bertempat di Bilih Rehat Staf telah berlangsung  Majlis Keraian, Perpisahan dan Sambuatan Ulang Tahun Kelahiran Staf PASP.

Adat bertemu dan berpisah, gembira dan berduka. Ini lah yang kita lalui sehari-hari. Pada kali ini semua majlis merakamkan ucapan penghargaan kepada Dr. Zainal Abidin Sulaiman yang baru sahaja bersara dan Dr. Marina Mohd Top @ Mohd. Tah yang telah tamat lantikan sebagai Timbalan Pengarah.

Hanya tuhan yang mempu membalas semua jasa bakti Dr. Zainal dan Dr. Marina, semoga Dr. akan terus bersama kami untuk membangukan Pusat Asasi Sains Pertanian menuju ke mercu kecemerlangan.

Majlis ini juga turut meraikan staf yang lahir pada bulan Ogos, September dan Oktober.

Date of Input: 16/10/2018 | Updated: 18/11/2019 | hasniah

SXDdSAU~