LAPORAN TAKLIMAT PEMANTAPAN PEMBUDAYAAN EKSA DI ASPUTRA | CENTRE FOR FOUNDATION STUDIES IN SCIENCE OF UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » LAPORAN TAKLIMAT PEMANTAPAN PEMBUDAYAAN EKSA DI ASPUTRA

LAPORAN TAKLIMAT PEMANTAPAN PEMBUDAYAAN EKSA DI ASPUTRA

Pada 12 Disember 2023 telah diadakan taklimat yang bertajuk Pemantapan Pembudayaan EKSA di mana penceramahnya ialah Puan Zaidina Mohd Daud yang juga merupakan fasilitator EKSA di ASPutra. Taklimat ini dilakukan secara maya di platfom ‘Google Meet’ bermula jam 3 petang dan tamat pada kira-kira jam 4.15 petang. Taklimat dihadiri oleh seramai 28 orang terdiri daripada staf Asputra sendiri dan juga beberapa orang fasilitator EKSA UPM.

Banyak input dan idea yang diberi oleh Puan Zaidina dalam taklimat ini dan turut dianggap sebagai ‘refreshment’ kepada kami sebagai staf yang turut sama terlibat menjayakan dan memastikan perlaksanaan yang berterusan EKSA di pusat tanggungjawab kami.

Ribuan terima kasih buat Puan Zaidina kerana sudi memberi tunjuj ajar melalui taklimat ringkas ini.

Disediakan oleh:

Puan Shariena @ Amirah binti Razali

Ketua JK Latihan EKSA

Pusat Asasi Sains Pertanian UPM.

Date of Input: 18/12/2023 | Updated: 18/12/2023 | hasniah

SXEbSAu~